Jim Casteele is chief consumer market officer Proximus

News / People

Proximus benoemt Jim Casteele tot chief consumer market officer en lid van het executief comité. Op 1 maart 2020 neemt hij officieel zijn nieuwe functie op.

Met een diploma burgerlijk ingenieur elektronica en een diploma algemeen management begon hij zijn loopbaan als software-ingenieur. In 1997 ging hij aan de slag bij de Proximus Groep, waar hij verschillende managementfuncties uitoefende vooraleer hij in januari 2017 werd benoemd tot director consumer products & solutions and innovation. De afgelopen maanden stond hij al ad interim aan het hoofd van de Consumer Business Unit, na de benoeming van Guillaume Boutin als CEO in december 2019.

Tijdens zijn loopbaan van meer dan 22 jaar bij Proximus heeft Jim Casteele een diepgaande kennis van de telecomsector en een gedegen expertise in products & solutions management, marketing en innovatie verworven. Hij heeft ook getoond dat hij in staat is in te spelen op nieuwe marktsituaties, gekenmerkt door steeds toenemende concurrentie op zowel lokaal als internationaal niveau.