Joe en At-thetable brengen Kerst tot bij u thuis

Crea / News

Kerst begint pas echt met een kerstboom in huis. Maar een ideaal exemplaar kiezen is deze dagen toch een net iets moeilijkere ervaring dan andere jaren.

“Joe staat gekend als dé kerstzender en zet in die eindejaarsperiode altijd 200% in op sfeer en gezelligheid,” legt An Caers, directeur radio bij Joe uit. “Daarom wil Joe een handje helpen en brengen we prachtige Nordmann kerstbomen volledig coronaproof tot bij de mensen thuis.”

At-thetable sprong direct op de slee en bedacht een verrassend en humoristisch filmpje om deze kerstboom der kerstbomen massaal te doen verkopen.“We kozen voor een script met een knipoog naar de vorige Joe-spot,” aldus Sebastien Van Reet, creatief directeur bij At-thetable. “Daarin speelde Juri, de ietwat norse ruige Russische chauffeur van Joe, een glansrol samen met een alpaca. En die had énorm veel succes.”

Veerle Van den Bergh, brand manager bij Joe, vult hem lachend aan: “Ja, deze keer kregen niet alleen onze radiosterren Sven en Anke een hoofdrol, maar ook een een iets groter euh... beest dan de alpaca: een Viking!” De bomen vliegen ondertussen de deur uit en Joe is helemaal klaar voor een Christmas all the way.

Credits
Client: Joe
Contact: Veerle Van den Bergh, An Caers
Agency: ATTHETABLE
CD: Sebastien Van Reet
Creation: Els Verhofstede
Creation: Maike Borms
Account Director: Julie Standaert
Account Manager: Renaat Delporte
Film Production Company: Caviar
Executive Producer: Thomas Hofman
Producer: Andreas Vermeulen
Director: Leander Hanssen, Jr.
Sound: Brandy
Design: Thomas Ploem
Retouche: Yelle Vandenbruaene