John De Wever nieuwe marketingdirecteur van Business AM

News / People

MediaNation, het mediabedrijf achter Business AM, Newsmonkey en Gezond.be, kondigt de komst van John De Wever aan als nieuwe marketing director. De Wever brengt ruime ervaring in marketing en communicatie mee en zal verantwoordelijk zijn voor de groei van Business AM, de nieuwssite én radiozender die dagelijks de klok rond zakelijk nieuws verspreiden.

In zijn nieuwe rol zal De Wever verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategie. Hij was voorheen als zelfstandig consultant aan de slag bij The Cookware Company, en werkte verder onder meer voor merken als Samsung en Proximus, bureaus (Emakina & The Reference) en media/uitgeverijen (Standaard Boekhandel, Uitgeverij Lannoo).

Met zijn kennis en ervaring zal hij Business AM tot een succesvol nieuwsmerk helpen uitbouwen: als marketing director zal hij nauw samenwerken met het managementteam om initiatieven te ontwikkelen die het aantal lezers en luisteraars verder moeten doen groeien alsook om waarde te creëren voor adverteerders.

“Ik vind het een bijzonder uitdagende en boeiende opdracht om de marketingactiviteiten voor Business AM te leiden,” aldus John De Wever. Ik geloof dat Business AM een groot potentieel heeft om een toonaangevend nieuwsmedium in zijn niche te worden.”

Ook MediaNation-cco Tom Van Doorslaer toont zich enthousiast over de samenwerking. “We zijn heel verheugd om iemand als John aan boord te hebben," verklaart hij. "Zijn enthousiasme voor het project, alsook zijn ervaring bij zowel toonaangevende merken als uitgeverijen, zullen ons ongetwijfeld helpen om ons verder in te markt te zetten als een uitdager binnen de economische nieuwsmedia.”