Jonathan Kubben maakt het goed. En u?

News / Sustainability

De vierde editie van Orbit by PUB komt eraan! Op 18, 19 en 20 oktober zijn er (digitale) rondetafelgesprekken met telkens drie sprekers, op donderdag 21 oktober is er het live networking event met diverse sprekers.

Die sprekers van 21 oktober stellen we u graag één na één voor. Vandaag is het de beurt aan Jonathan Kubben, avonturier, digital marketing specialist en bedenker van het Instagram-account Mom I’m Fine. Hoe je 'human first' en een goede marketingstrategie met elkaar kunt verzoenen? Kubben denkt er het zijne van: "Ik geloof dat we ons vandaag op een cruciaal moment bevinden, waarop de beslissingen die we nemen om de uitdagingen van morgen aan te gaan, van het grootste belang zullen zijn voor de volgende
voor de komende decennia. Ik geloof dat het mogelijk is de 'menselijke belangen' weer centraal te stellen (op alle niveaus van de samenleving) en dat marketing een grote rol zal spelen. Hoe kan dit gedaan worden? Door van onderaf te beginnen. Door de missies, visies en vooral de waarden van alle economische actoren te herdefiniëren: particuliere ondernemingen, overheidsinstellingen en, waarom niet, op een dag, huishoudens." Kortom: he'll make your day op donderdag 21 oktober 2021!

Alle informatie over Orbit by PUB 2021 vindt u op de website van Orbit by PUB. PUB-abonnees nemen gratis deel aan de drie rondetafelgesprekken en voor een bescheiden bedrag neemt u deel aan het live event op 21 oktober. Voor niet-abonnees ligt er een mooie aanbieding klaar, zie hier!