Jonathan Rijavec keert terug naar Space

News / People

Mediabureau Space verwelkomt Jonathan Rijavec. Hij gaat er aan de slag als strategy director. 

Aangekomen bij Space in 2016, na vijf jaar bij GfK als business analyst, beleefde Jonathan Rijavec zijn eerste ervaring in de wereld van mediabureaus, waar hij verantwoordelijk was voor de planning van talrijke klanten van het bureau. Hij vervolgde zijn carrière voor meer dan vijf jaar bij OMD, waar hij mediastrategieën en campagnes leidde in sectoren zo divers als de auto-industrie, retail, FMCG, en de banksector. Gedurende die jaren werd hij geconfronteerd met talloze complexe uitdagingen en kon hij uitgebreide ervaring opdoen op het gebied van mediastrategie, communicatie en management.

Vandaag neemt Rijavec een volgende stap. "Ik ben vereerd met de kans die mij geboden wordt; het voelde meteen als een natuurlijke fit voor mij. Ik kom terug om bij te dragen aan de evolutie en ontwikkeling van Space, ten dienste van zowel klanten als Spaciens," reageert hij. 

"We zijn verheugd om Jonathan te verwelkomen met de schat aan ervaring die hij in de afgelopen jaren heeft opgedaan. Zijn profiel als digitale native, gepassioneerd over strategie en diep geïnteresseerd in het gedrag van consumenten en hun mediagebruik, zal een belangrijke troef zijn voor Space," voegt François Chaudoir, CEO van Space, toe. "Jonathan zal nauw samenwerken met de verschillende client service directors en client advisors, evenals met onze Consumer Insight, Technologie, Data, Media Intelligence experten en ons Polaris-departement (meting van marketingeffectiviteit) om steeds meer innovatieve en impactvolle strategieën te leveren!"