Jules en Air houden van "vaders in progress"

Crea / News

Ook naar aanleiding van Vaderdag ondergraven Jules en Air de mannelijke clichés, en dus besloten ze om de “vaders in progress” te vieren. We hebben het over het type vader dat niets van TikTok snapt, maar er zich stiekem toch voor interesseert. Over vaders die graag in T-shirt verschijnen, ook al hebben ze bleekwitte armen. Vaders die nog nooit een surfboard hebben aangeraakt, maar wel doneren aan organisaties die opkomen voor de bescherming van oceanen. Vaders die niet in staat zijn “LGBTQIA” foutloos uit te spreken, maar wel meegaan in het idee van no-gender kleding.

EEN BEETJE POËZIE IN EEN WERELD VAN RECLAME.

De film wordt begeleid door een tekst die geschreven werd in samenwerking met de Brusselse producer en rapper Krisy, en die wordt voorgedragen als een gedicht voor Vaderdag. Een tekst die gaat over het moment waarop vaders wat ouder worden. Dat moment waarop een man, en bovendien vader, niet meer op zijn look begint te letten, niet meer mee is met de mode en onhandig begint te worden met social media…

Alleen kan een man, ook op dat moment, nog steeds een keuze maken. De keuze om een vader te zijn die niet bang is voor vooruitgang. De keuze om een vader te zijn die niet zegt “dat het vroeger beter was” maar zich inzet om ervoor te zorgen dat het morgen beter wordt. Jawel, de keuze om een “vader in progress” te zijn. De campagne wordt ondersteund door een campagne met posts op social media en POS-affiches die de nieuwe zomercollectie 2021 van het merk in de kijker zetten.

Credits

Client :  JULES  

Contacts:  Benoît Latron, Karine Siebenhuner, Maud Grienti 

Account team: Pauline  Héraly, Anastasia  Bousson, Rémy Bertrand

Agency: AIR Brussels   

CD: AIR Creative Council  

Creation: Arnaud Bailly, Karel De Mulder, John Benois, Romain Félix, Laurie Lacourt, Marie Paris

Art direction: Chantal Gillet  

Movie production Agency:  Initials LA  

Photographer : Selim Djegham

Director:  Laura Rijnties  

Music & sound design: Sonhouse