Julie Wijns is managing director Initiative

News / People

Julie Wijns, die tot op heden Magna – de partnerships en investments divisie van Mediabrands in België – leidt, is door de agentschapsgroep van IPG in België aangesteld tot managing director van Initiative. Ze is de opvolgster van Gauthier Elslander, die binnen de groep een andere rol zal opnemen.

Julie Wijns is al meer dan 6 jaar aan de slag bij Mediabrands als managing director van Magna. Daarvoor werkte ze als trading director bij ZenithOptimedia na een eerdere passage van 6 jaar bij Mediabrands.

“Met veel enthousiasme ga ik deze nieuwe uitdaging aan. Het zal een groot avontuur zijn om onze adverteerders te begeleiden in onze constant evoluerende sector. Ik kijk ernaar uit om het Initiative-team te begeleiden bij de verschillende uitdagingen die voor ons liggen.”

Gauthier Elslander neemt na een succesvolle periode aan het hoofd van Initiative een andere uitdaging aan binnen de groep. Hij wordt chief consultancy en begint enthousiast aan een nieuwe uitdaging binnen Mediabrands. “Advies geven aan bedrijven in nood aan verandering in deze turbulente tijden ligt me nauw aan het hart. Het is een heerlijk intense periode geweest bij Initiative, al die jaren, waar we enerzijds erin geslaagd zijn de sterke merken van onze bestaande klanten te doen groeien doorheen de crisis, en anderzijds als eerste te eindigen in de new business ranking van 2021. Ik ben er zeker van dat Julie Wijns met het fantastisch Initiative team deze weg verder zal inzetten.”