Kan Design ontwerpt gratis signalisatie voor werkvloer

Design / News

Het Antwerpse ontwerpbureau Kan Design stelt haar platform Kadanza gratis online ter beschikking voor alle bedrijven en organisaties die nood hebben aan Covid-19 signalisatie.

Nu er na deze periode van onzekerheid weer een aantal bedrijven en organisaties de deuren mogen openen is het erg belangrijk dat de juiste veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen. “Elk handje helpt, zeggen ze in Antwerpen,” vertelt managing partner Nico Potvin. “Onze designers dragen graag hun steentje bij in het gevecht tegen Covid-19. Daarom ontwikkelden we bij Kan een gratis set signalisatie templates. Hiermee kan elke organisatie praktische Covid-19 maatregelen in haar eigen stijl op de werkvloer communiceren. Of je nu een bedrijf, een school, of een winkel bent. Want samen staan we sterker.”

Het platform is beschikbaar voor iedereen die communicatie & signalisatie op een heldere manier in de eigen huisstijl wil produceren. Gebruikers hoeven zich enkel aan te melden op https://covid19.kadanza.com. Er is geen nood aan speciale software of grafische kennis. Kadanza voorziet ook de mogelijkheid om nieuwe templates aan te vragen via een feedbacksysteem op de pagina.