Katiba Toualla is marketingmanager Orange Cyberdefense

News / People

Orange Cyberdefense, aanbieder van managed security services in Europa, heeft Katiba Toualla aangesteld als marketingmanager voor Orange Cyberdefense Belgium. Katiba Toualla heeft een mooi parcours afgelegd als marketingspecialist bij zowel multinationals als KMO-spelers. Onmiddellijk na haar studies marketing kon ze aan de slag bij het vroegere Electrabel Suez. Vandaar maakte ze de overstap naar de marketingafdeling van de farmaceutische multinational Johnson & Johnson. In 2013 kwam Toualla als marketing project manager aan boord bij SecureLink België. Het bedrijf groeide sindsdien van een kleine 50 personeelsleden tot zo’n 230 personeelsleden. In 2019 werd SecureLink België overgenomen door Orange Cyberdefense, onderdeel van Orange Group. Dit jaar, midden in de coronacrisis, werd de oude naam SecureLink België vervangen door Orange Cyberdefense Belgium.

Als kersvers marketingmanager staat Katiba onmiddellijk voor een aantal uitdagingen. “Enerzijds moeten we de nieuwe naam Orange Cyberdefense in de markt zetten zonder daarbij het vertrouwen van onze bestaande klanten te verliezen. We blijven inzetten op onze gekende persoonlijke approach, wat echter niet evident is tijdens deze Covid19-crisis,” zegt Katiba Toualla. “Marketing heeft mee als taak om die relatie met zowel interne als externe stakeholders zo optimaal mogelijk te behouden. Ik ben heel blij dat ik in deze vertrouwde en menselijke omgeving de kans krijg om oplossingen uit te werken voor deze uitdagingen.”

Filip Verstockt, general manager van Orange Cyberdefense Belgium, besluit: “We zijn blij dat Katiba deze rol als marketingmanager wil opnemen. Ze kent het bedrijf, de klanten, partners en de materie heel goed. Marketing is een actief deel van Orange Cyberdefense Belgium. We zien het team ook als een volwaardige divisie die betrokken is bij het uitzetten van onze strategie. In een snel veranderende sector zal marketing ons helpen om doelgericht en op de juiste manier te communiceren naar al onze stakeholders en de gehele ICT-markt. En zo onze groeidoelstellingen mee te helpen bewerkstelligen.”