Kelsey Roskam versterkt team PR- en communicatiebureau Wavemakers

News / People

Het in Sint-Niklaas gevestigde PR-bureau Wavemakers breidt het team verder uit en verwelkomde Kelsey Roskam (25). Ze zal als account coördinator de lopende projecten mee ondersteunen. Het klantenportfolio van het bedrijf blijft groeien en zo groeit het team Wavemakers ook duurzaam mee. Kelsey Roskam is sinds 2022 actief in de PR-wereld en heeft daarnaast ook ervaring in influencermarketing. Tijdens haar opleiding liep ze stage bij UPR Belgium en het Gentste PR-kantoor Parlez, waar ze de eerste stappen in de PR-wereld zette. Het perfecte juniorprofiel voor Wavemakers dat onder het motto Make.Things.Move. met een frisse blik aan strategische PR doet. Wavemakers heeft in diverse sectoren zowel nationale, regionale als internationale klanten zoals LEGO, Coolblue, Audi, Cupra, Wycam’s, Asmodee, Babylon Loveshop, de Belgische Mucovereniging, NDQ, Figo, Libeert etc.

“Ik ben heel enthousiast om samen met Wavemakers aan de slag te gaan”, zegt Kelsey Roskam. “Ik wil een meerwaarde bieden met mijn influencer-kennis om zo dat aanbod nog verder uit te bouwen voor (toekomstige) klanten. Ik kijk er daarnaast naar uit samen met dit gemotiveerde team van PR- professionals mooie campagnes op te zetten en uiteraard zo ook nog veel bij te leren. Ik werd heel warm onthaald bij Wavemakers dus dat komt hier absoluut in orde.”

Elke De Mayer, owner en managing director bij Wavemakers, is alvast enthousiast met Kelsey Roskam als nieuw lid van het team. Wavemakers blijft duurzaam groeien, samen met bestaande klanten en door samenwerkingen met nieuwe klanten: “We geloven echt in jonge mensen kansen geven”, zegt De Mayer. “Kelsey heeft duidelijk veel goesting en dat zien we graag. We zijn ervan overtuigd dat ze bij ons een mooi traject zal uitbouwen en zullen haar daar ook in ondersteunen. Binnenkort starten bij ons nog een aantal juniors. Zo bouwen wij verder aan ons verhaal.”