Kerstman bevrijden levert cadeaus op...

Communication / News

OrangeVan 21 tot 30 december 2018 deelt Orange Belgium gratis kerstcadeaus uit op het Muntplein in Brussel, in een pop-upstore met een 9 meter hoge animatie van een Kerstman die vastzit in een schoorsteen. Iedereen die iets koopt of een mobiel abonnement afsluit in de Orange-shops vlakbij mag samen met de Orange-elfjes de Kerstman proberen te bevrijden. Ze krijgen dan sowieso een extra cadeautje voor onder de kerstboom. De Orange Kerstman heeft een hele grote zak met wel duizenden cadeaus in. Vandaag kwam de bekende radiopresentator David Antoine de Kerstmananimatie zelf testen en hij deelde er de laatste 100 exemplaren van zijn nieuwste album uit. Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer bij Orange Belgium: "Zoals elk jaar willen we onze klanten bedanken omdat ze hun kerstinkopen doen bij Orange. Dit jaar willen we vooral onze klanten in Brussel in de bloemetjes zetten, door hen een extra cadeau te geven waarmee ze hun vrienden of familie kunnen verrassen. Nadat ze hun kerstinkopen hebben gedaan in de Orange-shop Nieuwstraat, City 2 of Anspach kunnen ze op het Muntplein onze elfjes helpen de Kerstman te bevrijden. In ruil krijgen ze één van de duizenden cadeaus die op hen liggen te wachten. Van hoogwaardige smartphones zoals de nieuwste iPhone en Samsung tot bluetoothaccessoires zoals koptelefoons, oordopjes en speakers... En we zijn vereerd dat David Anointe de laatste 100 CD’s signeerde voor alle fans die onze Kerstman komen bezoeken. Op die manier steunen we zijn goed doel en brengen we wat extra magie naar onze klanten."

Vorig jaar installeerde Orange Belgium in Antwerpen een reusachtige, op afstand bestuurbare grijpmachine van 18 meter lang en 7 meter hoog waarmee klanten extra cadeaus in de wacht konden slepen. Wie wilde spelen, bestuurde de grijparm van links naar rechts en van boven naar onder, om vervolgens de klauw op het juiste moment te sluiten. Vorige jaar deelde Orange honderden cadeaus uit in de kerstperiode. In 2016 trapte Orange de eindejaarsperiode af met een gigantische rol inpakpapier die werd bevestigd aan de Antwerp Tower. Duizenden shoppers pakten naar hartenlust cadeautjes in met het speciaal daarvoor ontworpen inpakpapier. Het agentschap Pop Media zal de animatie maken, die een echte blikvanger belooft te worden in het hart van de Brusselse shoppingbuurt.
De Orange Kerstman zal tussen 17 en 30 december 2018 te zien zijn op Muntplein 4 in Brussel. Orange-klanten kunnen de Kerstman proberen te bevrijden van 21 tot 24 december en op 28 en 29 december (telkens tussen 11 en 19 uur).