KidiX slaat brug tussen fantasie en nuchterheid

Communication / News

Portrait of cute girl in eyeglasses playing guitar by the blackboard with chalk drawings of musical instruments.

Portrait of cute girl in eyeglasses playing guitar by the blackboard with chalk drawings of musical instruments.

KidiX is een gloednieuw concept, gelanceerd door het bureau Axitect - specialist in Kids, education en family marketing - samen met FISA, bekend van o.m. Batibouw.

KidiX slaat een brug tussen het fantasierijke universum van kinderen en de nuchtere wereld van volwassenen. De belevingsdagen bezielen kinderen met héél wat projecten en activiteiten en ouders en begeleiders worden op een originele manier geïnformeerd en gestimuleerd. Zo kunnen jong en oud elkaar ontmoeten en samen deelnemen aan een groot aanbod van activiteiten.

KidiX vindt plaats van 28 oktober tot en met 31 oktober 2017, in Brussels Expo. KidiX verwacht meer dan 20 000 bezoekers. KidiX is opgedeeld in zeven zones: Kids@Home waarin het ‘huis op maat van het gezin’ centraal staat, een Discover Zone met tips & tricks voor de leukste daguitstappen, in de Education Zone pikken we informatie mee over opleidingen en educatieve projecten, de Services Zone biedt ouders suggesties voor het runnen van het huishouden, de Food & Ecologie Zone benadrukt het belang van gezonde voeding en lekker koken voor de hele familie, in de Enjoy Zone komt vrijetijdsbesteding uitgebreid aan bod en in de Fashion Zone is het een en al mode en beauty wat de klok slaat. Tussen de vele exposanten zien we namen als Proximus, AG Insurance, Stad Brussel, Lidl, ING, Kidibul, Playmobil, Disney, C&A,…. De verschillende zones met originele en interactieve activiteiten zorgen voor een verfrissende afwisseling tussen informeren en beleven.