Kinderen aan de macht op marketingcongres

Agenda / News

Kids marketing congres

KIDS REPUBLIC - het vroegere Dreammachine Kids - organiseert op 19 en 20 september een nieuw congres rond kids & family marketing. Het nieuwe, tweedaagse congres richt zich tot marketing managers, brand managers, publishers, digital managers en agencies. De initiatiefnemers organiseerden in 2014 het Digital Kids Marketing Congress en in 2015 het Family Marketing Congress.

De eerste dag spitst zich toe op marketing naar kinderen, en op 20 september verschuift de aandacht speciaal naar de ouders,
verwachtende ouders en jonge gezinnen. KIDS REPUBLIC is gastheer tijdens een reis door cases, marketinginzichten en tips & tricks om acties voor kinderen en families succesvoller te maken. Het programma is nog in opbouw, maar een rist sprekers heeft nu al toegezegd. Keynote speaker op de family marketing day is Leah Swarz, medeauteur van het spraakmakende boek Millennials with Kids. Ook andere buitenlandse sprekers komen aan het woord. De Nederlander Henk Hanssen, auteur van Babymanagement voor vaders, reclamemaker en - naar verluidt "papa-specialist", praat over communiatie met vaders.
Daarnaast komen de experts Christopher Schering van Cobra Youth (Berlijn) en Ellen Bakema en Ellen d’Hooghe van de Nederlandse Museumvereniging aan het woord op het Brusselse congres. Verder zijn er onder meer sprekers van KIDS REPUBLIC zelf, Trendwolves, de Smurfen, Nickelodeon, Bebat en de Roze Doos (Family Service), Het Belang van Limburg, Universiteit Gent en ALTIUS Lawyers. En in een kidspanel nemen kinderen zelf het woord!

De voormiddagen worden gewijd aan meer theoretische sessies, terwijl na de middag cases en panels aan de beurt komen. Het congres wordt volledig in het Engels gehouden en heeft plaats op 19 en 20 september van 8u30u tot 17u plaats in het Zellikse Roularta Conference Center. Voor inschrijvingen en inlichtingen belt u naar 071/181.121 of gaat u naar deze link.

KIDS REPUBLIC - het vroegere Dreammachine Kids - profileert zich als een Belgisch kids & family marketing agency. Het maakt deel uit van het &KOO-netwerk. Gerda Van Damme staat aan de leiding van het bureau. In het klantenbestand zitten klanten als Henkel, Danone en Atoma. &KOO is het netwerk van marketing & communicatie bedrijven binnen de Cronos- groep in de Benelux.