Kinepolis trakteert Luikse slachtoffers overstromingen op filmuitje

Media / News

Kinepolis lanceert een solidariteitsactie voor de inwoners van de Luikse gemeenten die het zwaarst werden getroffen door de overstromingen van afgelopen zomer. De impact van deze ramp doet zich nog steeds voelen: veel families worden nog elke dag geconfronteerd met de zware gevolgen. Concreet biedt Kinepolis aan de getroffen inwoners van de gemeenten Chaudfontaine, Esneux, Liège, Limbourg, Pepinster, Theux, Trooz en Verviers een bioscoopvoucher aan voor een gratis filmuitje in één van haar Belgische complexen. Alle betrokkenen krijgen ook een gratis popcorn. In totaal zullen 5000 bioscoopvouchers worden verdeeld. De actie loopt vanaf 25 december 2021 tot en met 23 januari 2022.

Mohamed Chfalmi, theatermanager van Kinepolis Rocourt en tevens coördinator van de solidariteitsactie: “Elke dag beleven bezoekers een moment van geluk en ontspanning in onze zalen. Met deze actie willen we aan hen die dit het meeste nodig hebben, de gelegenheid geven zich te ontspannen – alleen, met familie of vrienden – en, al is het maar een ogenblik, alle zorgen te vergeten. Dit uitje zal ongetwijfeld welkom zijn voor veel families gedurende de eindejaarsperiode.”

De actie werd mee ondersteund door de provincie Luik. De betrokken gemeenten zullen instaan voor de verdeling van de vouchers.