Kinepolis zendt TED2017 live uit

Agenda / News

TedOp 25, 26 en 30 april zendt Kinepolis België de ‘TED talks’ live uit op het grote scherm. Diverse topsprekers komen dit jaar tijdens ‘TED2017’ samen in het Canadese Vancouver. Het Belgische bioscooppubliek krijgt een exclusieve kijk op zo’n zes à zeven optredens tijdens het openingsevenement (25 april), het prijzenevenement met onder andere gastspreker Serena Williams (26 april) en de hoogtepunten van de ‘TED Talks’ (30 april).

Door enkele presentaties live te capteren op het grote doek krijgt het Belgische Kinepolis-publiek de kans om het ideeën-imperium ‘TED’ live mee te maken en enkele presentaties bij te wonen. De drie ‘TED’-uitzendingen bij Kinepolis België vinden plaats op 25, 26 en 30 april 2017  in Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Imagibraine.

Dinsdag, 25 april om 19u15: het openingsevenement
De ‘TED2017 Opening Night’ is de aftrap van de ‘TED’-conferentie die één week zal duren. Bioscoopbezoekers ervaren onthullende ‘TED Talks’ en presentaties die voor het eerst op het ‘TED’-podium in Vancouver gegeven zullen worden. De sprekers en performers die aan bod komen zijn onder andere Huang Yi (danser en choreograaf), Joshua Roman (cellist), Anab Jain (futurist, designer), Laura Galante (cyberspace analyst), Titus Kaphar (artist), Garry Kasparov (grandmaster, analist), Tim Ferriss (productiviteitsguru, auteur), OK Go (band), Rabbi Lord Jonathan Sacks (religieus leider).

Woensdag, 26 april om 19u15: het prijzenevenement
Serena Williams en andere briljante sprekers, waaronder een wereldfiguur als verrassingsgast, treden aan op het ‘TED’-podium. De Belgische bioscoopbezoekers zullen hierbij gezondheidszorgkrijger Raj Panjabi de $1.000.000 ‘TED Prize’ zien winnen om zijn wens te financieren.

Zondag, 30 april om 16u45: de hoogtepunten
Deze ‘TED Cinema Experience’ omvat de meest inspirerende en inzichtelijke ‘TED Talks’ van ‘TED2017’. Deze exclusieve show, speciaal samengesteld voor de bioscoopbezoekers, geeft het beste van de ‘TED’-conferentie van dit jaar. De hoogtepunten worden pas in de ‘TED2017’-week zelf uitgekozen en samengesteld.

Meer informatie vindt u via de Kinepolis-website.