Koninklijk bezoek voor jarig Vondelmolen

Communication / News

EPU_New Balls_Vondelmolen_301Familiebedrijf Vondelmolen stond afgelopen week hoog bezoek te wachten, want niemand minder dan koning Filip kwam de grootste peperkoekfabriek van België feliciteren met haar 150-jarig bestaan. Your live storytelling agency New Balls Please verzorgde de vlekkeloze coördinatie van dit bezoek en maakte van dit event een koninklijke dag.

EPU_New Balls_Vondelmolen_020Leden van de pers en zo’n 50 vipgenodigden vormden ’s morgensvroeg op 14 maart een stevig welkomstcomité aan de Vondelmolenfabriek in Lebbeke. Zij stonden alvast klaar om koning Filip een hartelijk ontvangst te bezorgen. Vervolgens had Vondelmolen voor de koning een rondleiding in de peperkoekfabriek in petto. Van naaldje tot draadje werd gedemonstreerd hoe de peperkoek wordt verwerkt tot een delicatesse.

EPU_New Balls_Vondelmolen_075Daarna was het de beurt aan FEVIA, want ter gelegenheid van haar 80e verjaardag had de federatie van de Belgische voedingsindustrie een boeiend rondetafelgesprek tussen de koning en enkele ‘captains of industry’ georganiseerd.
EPU_New Balls_Vondelmolen_016
EPU_New Balls_Vondelmolen_030

EPU_New Balls_Vondelmolen_371 EPU_New Balls_Vondelmolen_571