&KOO laat laatstejaars niet langer wachten op de job van hun leven

Communication / News

&KOOHet &KOO netwerk lanceert onder de naam Heaven Can Wait een uniek Campus programma. Hierbij kunnen pas afgestudeerden en carrièreswitchers één jaar lang kennis en ervaring opdoen bij een tweetal creatieve bedrijven binnen het Cronos &KOO netwerk. Zo kunnen ze al werkend ervaren welke bedrijfscultuur voor hen het best werkt. Ook voor de ondernemingen is dit Campus programma een schot in de roos. Zij ontdekken op de werkvloer wat de kandidaten écht in hun mars hebben.

Het &KOO netwerk blijft sterk focussen op het ondersteunen en investeren in gepassioneerde en creatieve mensen die willen ondernemen. Het afgelopen jaar groeide het &KOO netwerk naar 14 bedrijven met focus op communicatie en technologie. Met het Heaven Can Wait programma wil het &KOO netwerk de ‘war on talent’ voor de bedrijven in haar netwerk voorblijven. Op deze manier geven we jong talent de mogelijkheid om binnen het netwerk op zoek te gaan naar welke job het best bij hen past. Natuurlijk is het programma niet voor iedereen weggelegd. Er worden maximaal 20 Campus kandidaten geselecteerd voor een speeddate met een aantal bedrijven. Hierna maken slechts 8 talenten kans op een betaalde werkstage van één jaar, als ze tenminste een match hebben met 2 bedrijven. Ze krijgen tijdens de stage een competitief salaris en alle voordelen die de groep aan haar werknemers aanbiedt.

Ten slotte staan er nog andere initiatieven op het programma van Heaven Can Wait waarbij de groep verder investeert in het opleiden van haar jonge ondernemers. « De investering in talent staat bij ons centraal in het &KOO netwerk, » zegt Sven Luyten, partner bij &KOO. « We hebben de naam Heaven Can Wait hergebruikt om binnen &KOO ons talentenprogramma een duidelijke inhoud te geven. Dat gaat nog verder dan enkel het Campus idee. We willen onze ondernemers ook optimaal begeleiden om ze nog beter te maken en tegelijk trekken we met het programma heel wat mensen aan die binnen onze bedrijven willen komen werken. »

De zoektocht naar kandidaat-studenten voor de Campus is reeds gestart. Inschrijven kan nog tot 31 maart op www.heavencanwait.be/campus.