Krëfel Waterloo is on the move

krefel waterloo on the move

News

krefel waterloo on the move
Sinds 1 februari en tot 25 maart 2017 installeert Krëfel een tijdelijk verkoopkantoor van een twintigtal vierkante op de parking van zijn winkel in Waterloo, die volop gerenoveerd wordt. Het concept ‘Krëfel on the move’ is een primeur in de sector van elektrische huishoudapparatuur en garandeert de klanten hetzelfde servicelevel tijdens de werkzaamheden, een idee van het bureau Fast Retail Communication.

Dit unieke pilootconcept garandeert de continuïteit van de dienstverlening en van het contact met de klanten. Zelfs met zijn deuren toe, blijft de winkel open! Met respect voor de hightech huisstijl van het merk is de inrichting van dit kantoor erg gebruiksvriendelijk, met grote infoschermen, hoge tafels en comfortabele stoelen. De producten zijn niet ter plaatse beschikbaar, maar de verkoopteams adviseren en begeleiden de klanten bij hun online aankoop op de Krëfel-website. Er zijn ook kassa’s en een dienst na verkoop ter plaatse (betaling met Bancontact en kredietkaart).

krefel waterloo on the move

Voor de openingsuren verandert er niks. Het nieuwe concept ‘Krëfel on the move’ voorziet dezelfde openingsuren als voor de winkel (van 10u tot 18u30 en zaterdag van 10u tot 18u). Tijdens de werkzaamheden biedt Krëfel zijn klanten een dubbele commerciële geste: een korting van 10% op alle aankopen in het verkoopkantoor én een gratis levering aan huis.

krefel waterloo on the move