Krist Pauwels helemaal transparant op Orbit by PUB 2020

Agenda / Communication / News / Sustainability

  • Du 19/10/2020
    au 22/10/2020
  • Online

Dit jaar staat Orbit by PUB, de conferentie over duurzame marketing en communicatie helemaal in het teken van transparantie: een van de ingrediënten van een duurzame wereld. PUB biedt u, samen met partners Fairtrade Belgium, AG Insurance, Ikea en The Oval Office, een midweekonderdompeling aan. Orbit by Pub 2020 start online op maandag 19 oktober. De midweek begint voor deelnemers met de ontvangst van een Toolkit Bag, op het werk of thuis. Afsluiten doen we in stijl, met een live-uitzending op 22 oktober.
Voor Krist Pauwels, partner bij Choco en co-founder van Organisation Of The Future, staat transparantie op de eerste plaats. Steeds meer merken kiezen ervoor om te focussen op de relatie die ze met hun klanten hebben in plaats van op hun portefeuille. Een merk dat systematisch en duurzaam investeert in echte en waardevolle relaties vormt bovendien een solide basis voor een vaak vermoeide/angstige medewerker of klant.” Sterker nog? Transparantie ligt aan de basis van een sterke relatie. Een merk dat transparant is en geen verborgen agenda heeft, wint aan energie en legitimiteit.

Klaar voor een onderdompeling in transparantie? Schrijf u in voor deze derde editie van Orbit by PUB. Want de wereld van morgen begint vandaag. En maak gebruik van het Early Bird-tarief!