Kristel Vanderlinden leidt &KOO Innovation & Intelligence

Communication / News / People

&KOO zet Kristel Vanderlinden aan het roer van &KOO Innovation & Intelligence, de strategische consultancy cluster met als doel bedrijven en merken bij te staan in hun business- en merktransformatiestrategie. “Wij zijn erg blij dat Kristel de uitdaging aangaat om &KOO Innovation & Intelligence op een frisse en straffe manier in de markt te zetten,” aldus Koen van Impe (CEO van &KOO). “Met de unieke ‘We make a Better Future happen’-visie, bieden we bedrijven en merken een waardevolle en future proof aanpak voor een bedrijfs- en marketingtransformatiestrategie. Bovendien is zij als bewezen onderneemster de ideale persoon om rond deze propositie een groep van expertises en bedrijven uit te bouwen.”

Kristel Vanderlinden is jarenlang hoofd strategie geweest bij verschillende nationale en internationale reclamebureaus (Lowe Worldwide Amsterdam – waar ze wereldwijd global brand director was voor een aantal merken van Unilever, Ogilvy Brussels en Boondoggle). De laatste jaren zette ze stappen als ondernemer en met Spectra bouwde ze samen met Karin De Bruyn een visionair creative strategy lab uit, dat nu door Karin De Bruyn nog verder wordt uitgebouwd. Kristel Vanderlinden over de nieuwe stap die ze zet: “De laatste jaren zien we marketingvraagstukken evolueren naar complexe businessvraagstukken. Hetzelfde stellen we vast bij communicatievraagstukken waarbij de oplossing steeds meer in innovatieve producten en diensten te vinden is. Daar is een verklaring voor: de huidige consument verwacht van producten en diensten dat ze meer doen dan functioneren en dat ze effectief iets bijdragen, zowel persoonlijk als collectief. Kortom, men verwacht van bedrijven dat ze een belangrijke bijdrage leveren aan een betere toekomst voor ons als individu, voor de maatschappij en de planeet. Daar willen en kunnen wij het verschil maken. Met &KOO Innovation & Intelligence zetten we in op human driven experiences en innovatie. We zijn er voor nieuwsgierige leiders, die positief met verandering en vooruitgang willen omgaan. Maar richten ons ook op pioniers, bouwers, CEO’s, marketeers op zoek naar nieuwe inzichten en nieuwe vormen van verbindingen en collaboraties voor hun bedrijf, merk en medewerkers.”

&KOO Innovation & Intelligence zal zowel het strategische consultancy luik van de &KOO Groep invullen als bestaande expertbedrijven van &Koo versterken. Bovendien wordt het ook ingezet als een strategisch aanbod voor de Cronos Groep, om bedrijven en merken verder strategisch te ondersteunen om duurzaam te blijven groeien dankzij de nieuwste technologie, insights, trends en business/marketing intelligence.