Kristof Snels wordt freelance creatief directeur

News / People

 
LDV_Kristof SnelsKristof Snels, de executive creative director van LDV United, zegt het bureau aan de Schelde vaarwel. Hij leidde er de voorbije jaren creatie en strategie en kan terugblikken op een mooie en succesvolle periode bij LDV. Kristof Snels: “Het is mooi geweest, zeer mooi. Nog meer dan op de campagnes, de awards of de groei van het bureau, kijk ik met het meeste trots terug op het team dat er dagelijks stond en meer dan ooit staat. Deze beslissing kan ik enkel maken met de wetenschap dat ik het bureau in uitstekende staat achterlaat en dat de toekomst er veelbelovend uitziet met het huidige team. Voor mij is de tijd aangebroken voor iets nieuws.”
De samenwerking binnen LDV samenwerking was zeer fijn, net als de resultaten, zegt managing director Petra De Roos. "We hebben samen onze schouders onder het bureau gezet om het verder uit te bouwen en nieuwe zuurstof te geven. Het werk is natuurlijk nooit klaar, maar we zijn sterk bezig en klaar voor de toekomst. Ik bedank Kristof om dit mee waar te maken en wens hem het allerbeste toe.” 
Kristof Snels gaat verder als freelance creatief directeur. Hij bouwt mee aan creatieve en strategische merkverhalen voor adverteerders, organisaties en start ups en prikkelt het creatieve denken als creatieve coach. Kristof Snels: “Ik kijk ernaar uit om nieuwe, inspirerende merkverhalen te vertellen die mensen weten te raken in het hoofd en in het hart. Nu verandering permanent is geworden, is ook de zoektocht om relevant te blijven permanent geworden. Die zoektocht naar connectie met de doelgroep is een zeer fijne en waardevolle bezigheid.”