Kurt Cattoor en Nick Celis aan de slag bij Duke & Grace

News / People

Sinds begin april versterken Kurt Cattoor en Nick Celis de rangen van het client service team van Duke & Grace. Met deze aanwervingen bouwt het fullservicebureau verder aan haar belofte om te werken op het hart van creativiteit, technologie en strategie en daarbij steeds de klant centraal te plaatsen.

Door creativiteit, technologie en strategie te combineren wil Duke & Grace inspelen op de dagelijkse uitdagingen van de marketing director. Die ziet duidelijk dat zijn/haar eindklanten zich steeds vaker digitaal bevinden en moeten hen daar dus op een creatieve en strategische manier aanspreken. Met Kurt Cattoor en Nick Celis verstevigt Duke & Grace nu ook het client service team met de nodige ervaring om klanten in dergelijke trajecten te begeleiden. Cattoor, die gedurende 11 jaar ervaring opdeed bij BBDO als account director en commercial lead voor de health sector, zal daarbij de rol van client service director opnemen. Celis zal het team versterken als client service manager. Hij startte zijn carrière als ontwikkelaar van Oracle software applicaties en kwam zo al vrij snel bij de Cronos Group terecht. Daar groeide hij vanuit zijn technische achtergrond door naar een commerciële rol, om later IntoData als Managing Partner op te richten en verder uit te bouwen, waar de focus lag op data architectuur, data management, data engineering en data analyse.

“Duke & Grace heeft een unieke positie in de markt. Doordat het DNA au fond digitaal is, denkt het op een andere manier na over creativiteit. Dat vind ik heel boeiend. Met mijn ervaring in het begeleiden van creatieve trajecten en opzetten van 360°-campagnes, hoop ik de unieke propositie van Duke & Grace mee te kunnen overbrengen naar de klant,” zegt Kurt Cattoor, client service director bij Duke & Grace.

Nick Celis, client service manager bij Duke & Grace, vult aan: “Met mijn technische achtergrond hoop ik klanten te kunnen begeleiden in het maken van de juiste strategische keuzes als het gaat om data en technologie. Soms verliezen klanten zich in de opties: hoe kunnen zij data nu best inzetten in hun bedrijfsstrategie om relevant te blijven, bijvoorbeeld? Bij Duke & Grace wordt er steeds gekeken naar de context en de noden van de klant om de juiste oplossing te adviseren. Dat vind ik heel sterk en daar wil ik nog verder op inzetten.”

Linda Galle, managing director van Duke & Grace, is alvast erg enthousiast met deze versterking van het team: “Met Kurt en Nick brengen we extra senioriteit en ervaring binnen waar niet alleen ons team, maar ook onze klanten baat bij zullen hebben. Deze aanwervingen zijn een bevestiging van onze ambitie om creativiteit en technologie verder te integreren door middel van toptalent. We gaan verder met het uitbouwen en verstevigen van ons team, maar zijn alvast heel blij met de komst van deze twee kleppers.”