Laetitia De Dycker is deputy general manager Transfer

News / People

Transfer heeft Laetitia De Dycker benoemd tot deputy general manager van Transfer. Vanaf heden vervult zij die functie in nauwe samenwerking met Michel Dupont die de Benelux-functie opneemt in Amsterdam in duo met zijn huidige functie als general manager bij Transfer.

Laetitia De Dycker is al 13 jaar aan de slag bij Transfer. Als sales & marketing director heeft ze zichzelf bewezen als een onmisbare kracht, waarbij geen enkele euro(cent) voorbijging zonder haar betrokkenheid. Haar strategische inzichten en haar vermogen om potentiële kansen te ontdekken hebben bijgedragen aan het financiële succes van Transfer,” klinkt het bij Transfer.

“Het is een eer om benoemd te worden tot deputy general manager bij Transfer. Ik kijk ernaar uit om met evenveel passie als de voorbije jaren, samen met de teams onze visie naar voor te brengen en te werken aan een future-proof Transfer,” reageert Laetitia De Dycker.

“Laetitia haar promotie is het resultaat van haar harde werk en loyaliteit naar Transfer. In nauwe samenwerking en met het oog op een nog grotere Benelux-synergie zullen we kijken naar de strategie om ervoor te zorgen dat Transfer haar innovatieve en steeds groeiende rol blijft versterken,” verklaart Michel Dupont.

In haar nieuwe functie als deputy general manager zal Laetitia De Dycker een bredere verantwoordelijkheid op zich nemen en haar leiderschap verder uitbreiden om de groei van het bedrijf te stimuleren.