
Photographer - www.maximeprokaz.com
Gedurende de ZouteGrandPrix2017 organiseerde Lapin Quotidien een tweedaagse exclusieve lunch voor de merken Louis Vuitton en Ruinart. Vier soorten Ruinart werden gedegusteerd en in "foodpairing" aangeboden door huischef Sander-Jan Beirens. Zo werd de Ruinart Blanc de Blancs gecombineerd met king krab en verse witte truffel. Een echte delicatesse...

Photographer - www.maximeprokaz.com
Dit event vond plaats in een privé villa in Het Zoute, geboekt en ingericht door Lapin Quotidien.

Photographer - www.maximeprokaz.com
Account Manager - Mediamixer
Word jij de brug tussen creativiteit, strategie en media? Bij MediaMixer zoeken we […]
Strategic Planner - Mediamixer
Wat we zoeken? Een strateeg met een scherpe geest, een neus voor trends […]
Vacature Junior Art Director - Bridgeneers
Bridgeneers is op zoek naar een Junior Art Director om ons creatieve team […]
Strategic Director - Wavemakers
Welkom bij Wavemakers Bij Wavemakers hebben we een passie voor baanbrekende PR en […]