Gedurende de ZouteGrandPrix2017 organiseerde Lapin Quotidien een tweedaagse exclusieve lunch voor de merken Louis Vuitton en Ruinart. Vier soorten Ruinart werden gedegusteerd en in "foodpairing" aangeboden door huischef Sander-Jan Beirens. Zo werd de Ruinart Blanc de Blancs gecombineerd met king krab en verse witte truffel. Een echte delicatesse...
Dit event vond plaats in een privé villa in Het Zoute, geboekt en ingericht door Lapin Quotidien.
PR/PA Manager - Recupel
Ben jij dé PR/PA Manager die de stem van Recupel wilt zijn? Wil […]
Head of Digital - Bridgeneers
We zoeken een ervaren digitaal specialist die bruggen kan bouwen tussen klanten en […]
Vacature Accountmanager Nationaal - Lijncom
Lijncom zoekt een dynamische professional voor de nationale verkoop van advertentieruimte op bussen, […]
Creative Director - Impuls Communicatie
Groeien, dat doen we samen. Met ons team, met onze klanten én met […]