Laura Scott aan de slag bij TK.Lab als creatief directeur

News / People

Ogilvy Social.Lab heeft met Laura Scott een nieuwe creative director voor TK.Lab. Met een uitstekende reputatie en een indrukwekkend portfolio zal ze de creatieve leiding hebben over alle TK.Lab-projecten van Ogilvy Social.Lab Brussels, waarmee ze de positie van het bureau als expertisecentrum voor TikTok-reclame verstevigt. Ze is gevestigd in Berlijn en zal haar tijd verdelen door ook te werken als creative director voor Ogilvy Berlijn.

Laura Scott is een social creative van het eerste uur en haar reis door de industrie is gekenmerkt door opmerkelijke prestaties en een niet aflatende passie voor creativiteit. Haar opmars van junior creative tot uiteindelijk associate creative director bij We Are Social toont haar toewijding en talent. Door de jaren heen heeft Laura een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van succesvolle campagnes voor een groot aantal gerenommeerde merken, waaronder Zalando, Heinz, Tinder, Amazon Alexa en vele anderen. Haar creatieve vaardigheden hebben haar prestigieuze onderscheidingen opgeleverd, waaronder de Gold Webby Award voor haar uitmuntende werk aan de campagne van Heinz en de winnaar van de German Brand Awards voor dezelfde campagne. Deze prijzen zijn een bewijs van haar innovatieve aanpak en haar vermogen om op een diep niveau contact te maken met het publiek. Ze is enthousiast over haar nieuwe rol bij TK.Lab en haar toetreding tot het bruisende team van het bureau. "Tijdens mijn eerste weken hier ben ik echt geraakt door het warme welkom en onder de indruk van het immense talent dat me omringt. Het is duidelijk dat ik zowel een leerling als een medewerker zal zijn in deze dynamische omgeving. De grondige kennis die het team heeft van TikTok als platform en hun expertise op het gebied van sociale media bevestigen dat TK Lab een onmisbaar initiatief is voor de industrie. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de komende tijd samen opmerkelijke prestaties zullen leveren. Meedoen aan deze reis vervult me met een enorme opwinding en ik kan niet enthousiaster zijn om er deel van uit te maken," zei ze.

TK.Lab, als WPP's center of excellence voor TikTok-reclame, is toegewijd aan het aanbieden van diensten aan lokale en internationale adverteerders. Met expertise op het gebied van strategie, creatie, audio, media, commerce, influence en intelligentie heeft TK.Lab al ondersteuning geboden aan bekende merken als Mondelēz, Ford, L'Oréal en Vans. Arnaud Vanhemelryck, Global Head van TK.Lab: "We zijn verheugd om Laura in ons team te verwelkomen en kijken uit naar haar bijdrage aan onze lokale en internationale projecten. Haar grondige kennis van TikTok en de TikTok-cultuur en haar ervaring met internationale accounts zullen ongetwijfeld een onmiddellijke impact hebben op onze klanten."