Laurence Baeten versterkt Belgische managementteam BeInfluence Europe

News / People

BeInfluence Europe, het Belgisch-Franse influencer agentschap versterkt zijn Belgische leiding met de komst van Laurence Baeten. Met die benoeming wil BeInfluence Europe zijn positie op de Belgische markt versterken en zijn groei in Europa voortzetten. 

Na dertien jaar bij Blue2purple te hebben gewerkt, waar ze onder meer van december 2019 tot begin 2024 algemeen directeur was, is Laurence Baeten een bekende naam in het Belgische reclame- en digitale ecosysteem. Als perfect drietalige heeft ze onder andere klanten als Brussels Airlines, Lunch Garden, Velux, Warner Bros en AXA begeleid. "We zijn verheugd Laurence Baeten te verwelkomen. Ze is afgestudeerd aan de VUB en Solvay en heeft een persoonlijkheid die wordt gekenmerkt door haar uitzonderlijk leiderschap, haar vermogen om haar teams te motiveren en haar uitstekende organisatorische prestaties," klinkt het bij BeInfluence.  

Naast Thomas Angerer en Boris Kaisin, de oprichters van BeInfluence Europe, zal Laurence Baeten drie belangrijke missies hebben: interne processen en het operationeel beheer van het bureau verbeteren, instaan voor de commerciële ontwikkeling van het bureau, met name door de lancering van nieuwe diensten voor huidige en toekomstige klanten en talenten binnen het Belgische team begeleiden. 

"We zijn verheugd om Laurence in ons team te verwelkomen. Haar ongelooflijke expertise in de sector, haar ervaring als algemeen directeur van een snelgroeiend bureau, haar strategische visie en haar menselijke benadering zullen van onschatbare waarde zijn om het team en het bedrijf verder te laten groeien in België en Europa," reageert Thomas Angerer. 

"Ik ben blij een deel van de geschiedenis van BeInfluence Europe te schrijven en ik omarm dit nieuwe avontuur met enthousiasme. Bijdragen aan zo'n ambitieus bedrijf is voor mij een uitzonderlijke kans om bij te dragen aan de groei en samen te werken met gepassioneerde talenten. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en strategische visie in te zetten voor BeInfluence om het bureau verder te laten evolueren en te reageren op de uitdagingen van de influencer markt in België en Europa," zegt Laurence Baeten.