Laurence Binot en Laurent Van Duyse sturen Hello Agency aan

Hello Agency

News

Hello Agency

Hello Agency met Laurence Binot als tweede van links...

Laurence Binot en Laurent Van Duyse nemen voortaan de dagelijkse leiding van Hello Agency op zich. Hello Agency is een operationeel multikanaalbureau dat specifiek gericht is op de retail- en distributiesector in de Belgische en Franse markt.

Laurent Van Duyse is al 25 jaar actief in de communicatiesector. Hij werkte zowel aan adverteerderszijde (Nespresso en Bongrain) als voor distributeurs en communicatiebureaus (onder andere Palmares), vooraleer hij met het omnikanaal agentschap Wanabe zijn eigen bureau oprichtte. Als Strategy & Change Director zal Laurent bij Hello Agency de “Customer Centric”-visie versterken, de ontwikkeling en de creativiteit van het bureau stimuleren en de leiding van het commerciële team op zich nemen.

Laurence Binot werkt al meer dan 20 jaar bij Hello Agency en heeft een grondige kennis verworven van de behoeften van de klanten van het bureau en van de retail communicatiesector in het algemeen. Als Direc- teur van het bureau zal zij zich vooral toeleggen op de creatieve en de pre-press-activiteiten, evenals op de interne organisatie.

Kris Vansanten en Evelyne van Wassenhove, Gedelegeerd Bestuurders van Hello Agency, verduidelijken de opdracht van de nieuwe directie: “Na de overname door de Quanteus Group in 2015 hebben we Hello Agency een grondige opknapbeurt gegeven en omgevormd tot een modern omnikanaalbureau. Met dit duo kunnen we het bedrijf verder daadkrachtig besturen met het oog op een duurzame en rendabele groei en een hoge tevredenheid van onze klanten.”

Laurent Van Duyse voegt hieraan toe: “Hello Agency heeft een unieke positionering in de retail- en distributiemarkt in België. Wij activeren en stimuleren op creatieve wijze de ontwikkeling van onze klanten, zowel in de reële als de virtuele wereld. Het is een waar genoegen om hierbij met Laurence te kunnen samenwerken, gezien haar ruime ervaring en haar professionalisme. Hello Agency behoort samen met The House of Marketing (THoM) en Quanteus Consulting tot de Quanteus Group. Dit is een unieke troef voor onze klanten, die hierdoor van een brede dienstverlening en sterke ondersteuning kunnen genieten.”

Laurence Binot over de nieuwe positie van het bureau: “Alle medewerkers van Hello Agency staan klaar om zich ten volle in te zetten voor onze klanten en hen te helpen in de strijd om de eindklant in een omnikanaal omgeving. Samen met Laurent, die onze printexpertise verrijkt met zijn ruime ervaring in digital, CRM en marketing automation, en gesteund door de Quanteus Group, zie ik de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Ik ben overtuigd dat we onze klanten kunnen helpen om de return op hun communicatiebudget substantieel te verhogen.”

Quanteus Group, opgericht in 2004, focust zich op bedrijfstransformaties in tijden van disruptieve verande- ring, van bij de planning tot de concrete implementatie. De groep bestaat uit vier divisies:

- Quanteus Consulting: adviseert de bedrijfsleiding bij het uittekenen van de strategische en operationele bedrijfsplanning, en bij de executie van de daaropvolgende implementatie.

- The House of Marketing: staat de marketing afdeling bij met strategische marketing consultancy en marketingimplementatie.

- Hello Agency: helpt de marketing- en communicatie afdeling van bedrijven actief in de distributie en de retail bij het uitvoeren van een operationele omnikanaal communicatiestrategie.

- RSQ Investors: richt zich op de overname van bedrijven die in een speciale situatie verkeren met het oog op een succesvolle turnaround ervan.