LDV United is er in het belang van alle Limburgers

Crea / News

De nieuwe imagocampagne van Het Belang van Limburg maakt meteen een statement. Of zeg gerust verscheidene statements. Zo is deze krant níet neutraal en daar zijn ze best trots op. Het Belang van Limburg kiest een kant. Die van alle Limburgers. De krant komt op voor hun belangen en is niet bang om tegen schenen te schoppen. Dankzij diepgaand onderzoek wordt er kritisch naar de provincie gekeken en zetten zij regionaal weer centraal. Want deze krant doet alles ‘in het belang van Limburg én alle Limburgers’.

Met die campagnelijn positioneert Het Belang van Limburg zich als een ‘civic newspaper’ met een hart voor Limburg. Samen met LDV United zetten ze niet alleen hun journalistieke diepgang maar ook hun mobiliserend vermogen in de kijker. Het Belang van Limburg is niet alleen een krant van woorden, maar ook één van daden. Die kracht voel je in de verschillende campagne-elementen.

In de televisie- en radiospots neemt Joke Emmers het woord. Als Limburgse brengt zij heel oprecht de boodschap van haar krant, begeleid door een funky uptempo beat. Ze komt telkens binnen met een statement, iets dat de krant in het belang van Limburg doet. Deze triggerende statements keren ook terug in een reeks printadvertenties en enkele digital banners die verwijzen naar een toegespitste landingspagina. De start van een langlopend verhaal.

Credits

Client: Het Belang van Limburg
​Contact: Soetkin Thoelen, Sigrid Vande Kerkhof, Dries Vereecke
​Agency: LDV United
​CD: Dries De bruyn, Dennis Vandewalle
​Creation: Steffy Bertels, Lynn Laenen
​Design: Roel Craen ​
​Account Team: Florence Vercammen, Carole Steger, Julie Oostvogels
​Strategy: Floris Adriaenssens, Frieke Trompet
​Animationstudio: Visuals Internationals
​Sound studio: Raygun