LDV United scoort bij Sport Vlaanderen

Budgets / News

De sportcompetities over de hele wereld komen stilletjes aan terug op gang en ook Sport Vlaanderen hield een fameuze competitie. Meer bepaald om te kijken welk agency een sterk communicatieteam zou vormen met hen. LDV United won de pitch op punten van onder meer De Vloer, DDB, Mortierbrigade en Wunderman Y&R. Uittredend bureau is Gelotology. "De laatste maanden zijn vele mensen aan het sporten gegaan. Dat is uiteraard fantastisch en Sport Vlaanderen wil dit op lange termijn in stand houden. Zoveel mogelijk mensen in beweging zetten en houden. Van jong tot ouder, van beginner tot topsporter.
Zo willen we Vlaanderen gezond te houden. Fysiek en mentaal. 
De strategische en creatieve aanpak van LDV United strookt helemaal met onze #sportersbelevenmeer visie en wist daarbovenop op verschillende vlakken te verrassen," zegt Jo Haentjens, afdelingshoofd Sportpromotie bij Sport Vlaanderen.

Bij LDV United ziet creatief directeur Dennis Vandewalle veel toekomst in deze sportieve uitdaging: "Om het met een passende quote te zeggen: We zijn zeer blij met deze overwinning. Het team heeft zich volledig gesmeten. Wanteven serieus:sport zit ook in het DNA van LDV United. We zijn erop gebrand om Vlaanderen te enthousiasmeren en te doen bewegen. Niet enkel op korte termijn, we willen samen met Sport Vlaanderen de algemene levensstijl blijvend verbeteren. Want sport heeft het potentieel om mensen én de maatschappij gezond te houden.”