Leest u (Frans-)Belgisch?

Crea / News

Iets meer dan een jaar geleden presenteerde Nonante Cinq de tweede editie van de operatie Lisez-vous le belge? De tijd is aangebroken om over de derde editie te spreken! 

Afgelopen november stonden Franstalige Belgische boeken in Wallonië en Brussel in de schijnwerpers. Uitgeverijen, auteurs, illustratoren, dichters... Alle spelers in de sector komen sinds drie jaar samen voor deze operatie die wordt georkestreerd door het PILEn (Partenariat Interprofessionnel du Livre et de l'Édition numérique). Advies, evenementen, workshops in scholen, unieke gedichten en illustraties: alles werd in het werk gesteld om de Belgische literatuur onder de aandacht te brengen. 

Nonante Cinq ondersteunde de communicatie van dit grote avontuur. Op sociale netwerken werden meer dan 350.000 mensen bereikt door de publicaties van de operatie op Facebook, Instagram en LinkedIn. In de pers hebben meer dan dertig Belgische en internationale media via televisie, radio en gedrukte media verslag gedaan van de operatie. 

Bekijk deze publicatie op Instagram. Een publicatie gedeeld door Lisez-vous le belge? 🇧🇪📖 (@lisezvouslebelge):

 
 
 
 
 
Voir cette publication sur Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Lisez-vous le belge ? 🇧🇪📖 (@lisezvouslebelge)