Levi’s en Disney vieren verbondenheid met Mickey & friends

News / Retail

Levi’s en Disney zijn verbonden door hun rijke geschiedenis. Bovendien maken beide merken gebruik van iconografie voor levendige en kleurrijke collecties. Nu slaan ze de handen in elkaar voor een reeks van moderne Levi’s-silhouetten met een mix van graphics, geborduurde afbeeldingen en gewatteerde details van Mickey Mouse, Minnie Mouse en Goofy.

“We vonden een geweldige grafiek uit de jaren '30 met Mickey en Minnie aan de telefoon. Het was aslof dat beeld ons alles vertelde. We wisten meteen dat we een collectie wilden creëren die was gebaseerd op het idee om verbonden te blijven. We wilden deze iconische Disney-figuren gebruiken om dat verhaal te vertellen. Het is een enorm optimistische en vrolijke boodschap en Disney gaf ons een grote grafische gereedschapskist om mee te werken, het is echt een leuke en inspirerende collectie. Verder is er een jaren '80 en '90 vibe door middel van silhouetten en prints, wat zorgt voor de perfecte combinatie op dit moment,” zegt Karyn Hillman, chief product officer bij Levi’s.

De collectie van denim, tees, hoodies, fleece, jassen en accessoires bevat levendige kleuren en retro graphics van Mickey Mouse, Minnie Mouse en Goofy. Een oude graphic van Mickey Mouse en Minnie Mouse die via een old-school telefoon bellen vind je op de witte Graphic Tees en de Padded Reversible Trucker Jackes. Het is een knipoog naar het contact dat we in deze tijden met elkaar moeten behouden. Disney-fans zullen ook merken dat de graphics van Mickey Mouse en Minnie Mouse meerdere kunststijlen bevatten, wat hun evolutie en iconische stijlen door de jaren heen benadrukt. De collectie is vanaf 8 december via Levi.com.