Liesbeth Dillen daagt u uit

News / Sustainability

De vierde editie van Orbit by PUB komt eraan! Op 18, 19 en 20 oktober zijn er (digitale) rondetafelgesprekken met telkens drie sprekers, op donderdag 21 oktober is er het live networking event met diverse sprekers.

De sprekers stellen we u graag één na één voor. Vandaag is het de beurt aan Liesbeth Dillen. Zij modereert een rondetafelgesprek op maandag 18 oktober. Liesbeth Dillen heeft een track record van baanbrekende strategieën voor vrouwen die hun tijd ver vooruit zijn. Bij IKEA lanceerde ze strategieën voor vrouwelijke klantgerichtheid, in 2001 al! Ze is een inspirerende keynote spreker, leiderschaps- en business coach. Ze heeft haar sterke visie en expertise ingezet voor internationale giganten zoals Disney, Danone, Rode Kruis, IKEA, Rio Tinto en Astra Zeneca. Onlangs lanceerde ze samen met Emily Rammant YIN United om aan te zetten tot betere innovaties in de dagelijkse realiteit en om inclusief te zijn, waarbij de mens centraal staat.

Alle informatie over Orbit by PUB 2021 vindt u op de website van Orbit by PUB. PUB-abonnees nemen gratis deel aan de drie rondetafelgesprekken en voor een bescheiden bedrag neemt u deel aan het live event op 21 oktober. Voor niet-abonnees ligt er een mooie aanbieding klaar, zie hier!