Lindsay Auwers neemt het roer over van Club33

News / People

Club33, de gemeenschap van jonge professionals van CommPass, richt in samenwerking met de raad van bestuur van CommPass een nieuw directiecomité op om de activiteiten van de organisatie voort te zetten.

Lindsay Auwers (Brightfish) zal het comité leiden als voorzitter, met de steun van Dieter Vits (Publicis), Jo Ringoet (PhD Media), Karen Heurckmans (Ads & Data), Laura Ottoy (VAR), Melissa Vitabile (EssenceMediacom) en Sam De Clerck (Transfer).

Auwers volgt hiermee Anthony O’Donnell (VML Belgium) op, die actief was als bestuurslid van CommPass van 2018 tot 2024 terwijl hij ook een leidende rol vervulde binnen Club33. "Sinds de oprichting van de club vijf jaar geleden, hebben Anthony O'Donnell en François Vercruysse hun evenementen "have you met" omgetoverd tot niet te missen bijeenkomsten voor jonge professionals in de media-industrie. Hun passie en toewijding hebben bijgedragen aan een unieke sfeer waarin leden kunnen leren van industrieleiders en informeel kunnen netwerken onder het genot van een drankje," klinkt het bij de raad van bestuur. 

"Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor de kans die ik heb gehad om deze organisatie met François op te richten. Het was een fantastische ervaring en het kunnen doen met een van mijn beste vrienden was meer dan ik had gehoopt," zegt Anthony O’Donnell. "We hebben het geluk gehad om geweldige mensen te ontmoeten, leiders in onze industrie die hun opmerkelijke carrièrepad kwamen delen, tot enthousiaste gasten die vandaag het leiderschap van de club hebben overgenomen. François en ik zijn ervan overtuigd dat met de uitzonderlijke mensen aan het roer van de club vandaag, de club alleen maar kan verbeteren. We kijken ernaar uit om hen nauwlettend te volgen."

De missie van Club33 blijft ongewijzigd: jonge mediaprofessionals onder de 34 inspireren en verbinden door middel van ontmoetingen tijdens evenementen. CommPass is vanaf het begin betrokken geweest en streeft ernaar zich nog meer in te zetten voor jonge professionals, met als doel de mediabranche naar een hoger niveau te tillen. Ilse Baele zal als lid van de raad van bestuur van CommPass de verbinding vormen tussen de raad van bestuur van CommPass en het directiecomité van Club33.

"Ik ben erg blij dat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling van Club33 naast het directiecomité. Club33 biedt een perfecte combinatie van kennisdeling, netwerken en plezier! Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen tijdens een van onze volgende evenementen," reageert Lindsay Auwers, voorzitter van Club33.

"Club33 wordt geleid door een dynamische gemeenschap van jong talent met een passie voor media. Tijdens mijn gesprekken met het nieuwe directiecomité werd meteen duidelijk dat deze groep in staat is tot grote dingen voor de opkomende generatie in onze sector. Ze zullen meer dan 500 mediaprofessionals onder de 34 inspireren en verbinden in onze sector. Club33 brengt extra energie en ik kijk uit naar hun activiteiten. Ik wens hen veel succes toe," benadrukt Gino Baeck, voorzitter van CommPass.

Als lid van CommPass word je gratis lid van Club33 als je jonger bent dan 34 jaar.