Lucas van der Eerde country manager Zoomin.TV

Media / News / People

Lucas van der Eerde FC LR PortraitLucas van der Eerde (44) is toegetreden tot het senior management-team van Zoomin.TV. Zijn belangrijkste taak wordt het om de commerciële en organisatorische activiteiten in Nederland en België verder te ontwikkelen. Hij zal zich richten op twee kernactiviteiten: de continue verbreding van de distributie van Zoomin.TV’s professionele video content naar uitgevers en de uitbouw van de commerciële proposities en activiteiten richting merken, adverteerders en mediabureaus.

Zoomin.TV is het uitgeef platform dat video stories en 'live-event content met een purpose' produceert. Zoomin.TV groeit snel en is nu in tientallen landen wereldwijd actief, van Europa tot Brazilië en van Amerika tot China. Lucas van der Eerde werkte bijna 10 jaar lang bij Viacom International Media Networks. In zijn laatste functie was hij commercieel verantwoordelijk voor Nederland en België voor zowel de online als offline activiteiten van met name MTV, Comedy Central en Nickelodeon. Na een succesvol zijstapje in het Amsterdamse restaurantwezen (bij BAUT) is hij nu weer terug in de mediawereld.

Zoomin.TV breidt zijn activiteiten uit met live-events, zoals de recent gelanceerde Drone Racing World Series, om deze doelgroep nog meer aan zich te binden. Naast short form content ontwikkelt Zoomin.TV bovendien ook steeds meer long formats en zelfs lineaire kanalen, zoals muziekclip kanaal Wildhitz en Catopia, ‘the 24/7 Cat Channel’.