Maak kennis met de Belgische juryleden van The One Show 2024

News / People

Als je wint op The One Show 2024 kun je zeker opscheppen onder de elite van de branche, maar stel je eens voor hoe belangrijk je moet zijn om de macht te krijgen om te beslissen wie er wint op The One Show. Meer dan 200 creatieven van wereldklasse - en er komen er nog meer! - uit 44 verschillende landen en regio's maken zich vandaag op om die macht uit te oefenen als officiële juryleden van One Show 2024. De Belgen die zich dit jaar bij de jury mogen voegen, zijn alvast Astrid Mattelaer (PR, Publicis Groupe Belgium), Iris Nuyts (radio & audio-first, Mutant) en Tim Schoenmaeckers (sustainable development, Ogilvy Chicago).

Maar laten we het deze geweldige juryleden niet te gemakkelijk maken! Stuur je allerbeste projecten van het afgelopen jaar in, het soort werk waar ze een beetje nederig van worden en waarvan ze zeggen: "@#%$, had ik dat maar gedaan!". 

De vervroegde deadline valt op vrijdag 15 december om één voor middernacht. Op 26 januari 2024 is er de reguliere deadline, op 16 februari de verlengde termijn en de allerlaatste deadline is op 1 maart. De inschrijvingskosten verhogen bij elke deadline.