Marbles neemt Ideeweb over

Marbles-Logo

Communication / News

Marbles-LogoOp 15 december nam Marbles het bureau Ideeweb over, een Antwerps communicatiebureau gespecialiseerd in communicatie voor socialprofitorganisaties, onderwijsinstellingen en overheidsdiensten. Marbles is het voorbije jaar stevig gegroeid, de overname van Ideeweb past dan ook volledig binnen dat plaatje, zo luidt het bij Marbles: "Met de overname van Ideeweb willen we onze positie als speler in de non-profitsector versterken. Met projecten voor organisaties en vzw’s als KinderkankerfondsSolidariteit voor het GezinBaanbrekers of Technopolis hebben we al aardig wat gerealiseerd. Waarom ze precies voor Marbles kiezen? We think alike! Net zoals wij, worden die organisaties gedreven door een heldere missie en waarden. Met de overname hopen we nóg meer te kunnen bijdragen aan de sector."

Ideeweb specialiseerde zich in communicatie voor non-profitorganisaties, maar ook scholen waren een belangrijke doelgroep. Met Schoolvoorbeelden.be richtte Ideeweb zich specifiek op scholen en onderwijsinstellingen, een initiatief dat Marbles in de toekomst graag willen voortzetten. Beide bureaus zijn erg complementair: Marbles staat als digitaal communicatiebureau sterk in online communicatie, terwijl Ideeweb vooral inzette op offline communicatie en drukwerk.

Afgelopen jaar mocht Marbles al enkele nieuwe gezichten verwelkomen. Rias Van der Veken werd de technical lead en Evelien Van Ranst nam de contentmarketing voor haar rekening. 2016 was een mooi jaar van groei, met veel nieuwe projecten, de invoering van onbeperkt verlof, en de komst van enkele nieuwe collega’s.