Martini deelt Martini Time uit

Crea / News

MartiniVoor Martini zijn vriendschap en spontaniteit de rode draad in het leven. Daarom stelde het Italiaanse drankenmerk deze zomer een aantal unieke activiteiten voor om echte quality time te beleven met vrienden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Aperitivo Boat of een Bartender at Home, georganiseerd door Martini?

Martini Het principe was simpel: via augmented reality of QR-codes kon je op heel wat plaatsen in België Martini Time verzamelen via de Martini Time-app op je gsm, die je in de Martini shop in diezelfde app kon inruilen voor leuke activiteiten met vrienden.

Aan de hand van de kaart op de app konden gebruikers zien waar Martini Time te verzamelen viel. Vanaf 50 Martini Time-punten kon je al een beloning winnen, zoals een Aperitivo pakket. Wie verder spaarde, kon ook kiezen uit een Martini picknickmand of een Martini ervaring op een zomerfestival. Voor de echtehunters vielen exceptionele prijzen te winnen zoals een Aperitivo in the Sky, Aperitivo Workshop, Bartender at Home, Rooftop Aperitivo of Aperitivo Boat.