MediaComm opent kantoor in Hasselt

Communication / News / People

MediacommMediaComm ging van start in 2012 als grafisch interventieteam met een kantoor in Antwerpen. MediaComm reikt flexibele & structurele oplossingen aan voor grafische support (web & print). In januari 2016 telde het team 16 grafisch ontwerpers en opende MediaComm een kantoor in Gent. Vandaag stuurt MediaComm 35 vormgevers op pad en opende men een kantoor in Hasselt. De uitgebreide klantenportefeuille van MediaComm bestaat vooral uit reclamebureaus, grote ondernemingen met een eigen communicatie-departement, grafische bureaus en uitgeverijen. MediaComm richt zich op alle bedrijven en organisaties die tijdelijk of op een structurele manier versterking nodig hebben op hun grafische dienst voor web en/of printopdrachten. Om de sterke groei te bestendigen trok MediaComm een account manager aan voor de regio Antwerpen & Brussel, Peter Vanagt. Die werkte voorheen voor Square Melon, Madzuli Agency en Farmboy en kent de knepen van het sales- & communicatievak in al zijn facetten dankzij een carrière als zelfstandige.

Peter Vanagt

Peter Vanagt

Op 6 februari opende MediaComm ook een kantoor te Hasselt. Stichter en zaakvoerder Paul Zeguers: ‘Opnieuw twee belangrijke stappen in de verdere uitbouw van onze dienstverlening en noodzakelijk om klanten in Antwerpen, Brussel & Limburg op een persoonlijke manier te benaderen & te bedienen. Voor het aantrekken van nieuwe medewerkers in Limburg is het bijkomende kantoor in Hasselt een absolute troef’.

Conny Vandervoort

Conny Vandervoort

Om dit nieuwe kantoor te runnen werd Conny Vandervoort aangetrokken als account manager Limburg. Zij was voorheen zaakvoerder van een drukkerij én 15 jaar leerkracht grafische vormgeving, twee onmiskenbare troeven in haar nieuwe functie.