Medialaan en Disney bundelen de krachtenMedialaan

Media / News

Medialaan
Medialaan zal vanaf begin volgend jaar de mediaregie van Disney Channel en Disney Junior doen, zowel in Vlaanderen als in het Franstalige landsgedeelte. Dankzij de samenwerking kunnen Medialaan en Disney een bijzonder attractief aanbod bieden. Klaas Olbrechts zal als sales manager kids het team leiden.
Disney_Channel_Germany_new_logo_2014
"We zijn bijzonder blij met de samenwerking met Disney op de kidsmarkt," vertelt Ben Jansen, commercieel directeur bij Medialaan. "Aan de ene kant voelen we dat Disney en Medialaan dezelfde taal spreken, zowel qua merken als qua commerciële filosofie. Aan de andere kant zijn onze merken geweldig complementair. In Vlaanderen nemen VtmKzoom, Disney Channel, Disney Junior en Kadet een belangrijke positie in op alle relevante segmenten van de kindermarkt. In Wallonië groeit de marktpositie van Disney Channel en Disney Junior maand na maand. Tezamen vormen we een sterke combinatie van grote kindermerken, mét beleving."
Ook The Walt Disney Company is enthousiast: "In zee gaan met Medialaan is voor Disney een natuurlijke keuze gezien het een huis is van sterke merken met waarden en normen die dicht aanleunen bij die van Disney," vertelt Serge Van Eyck, chief marketing officer bij Walt Disney. "De marktpositie van Medialaan en hun expertise in advertising geven ons het vertrouwen om Disney Channel en Disney Junior commercieel een nieuwe thuis te geven."