Merry Baskin op triple-date bij ACC Belgium

News

merry_baskinMerry Baskin is al lang geen onbekende meer in België. Jaarlijks haalt ACC Belgium haar naar hier om één of twee workshops te geven. Zo ook dit jaar. Op 18 en 19 september geeft Baskin haar succesformule The Creative Brief, een tweedaagse workshop voor junior en middle planners, accounts en researchers, dat hen de mogelijkheid biedt om betere briefings te ontwikkelen en effectiever te presenteren.

Door middel van presentaties, interactieve oefeningen en discussie-sessies, zullen volgende onderwerpen aan bod komen.

  • Ontdek de key issues in het schrijven van een goede creatief briefing
  • Ontdek hoe een creatief persoon denkt en voelt in de briefing proces
  • Brief een echte Creative Director en krijg constructieve feedback

Wegens het grote succes voor de eerste sessie in september, organiseert ACC Belgium een extra sessie op 8 en 9 november.

Tesamen met Pete Canning (Nursery Research and Planning, Soho, London) creëerde Baskin een nieuwe 4-uur durende workshop over Mining (Social Media) Data for (Effective) Strategic Insights.

Tijdens deze interactieve workshop neemt ACC Belgium een duik in het gebruik van gegevens (van allerlei soorten bronnen) om effectief een insight te isoleren, waarbij zowel theorie als praktijk gemengd worden. Het geeft u het vertrouwen om gegevens uit te zoeken en te gebruiken om strategieën en creatieve ideeën op te bouwen.

  • Hoe kan ik een insight ontdekken?
  • Hoe snel en effectief met gegevens doorwerken
  • Hoe te voorkomen dat u gegevens slecht interpreteert
  • Hoe segmentatie gebruiken
  • Hoe kan ik statistische betekenis begrijpen?

Indien u met social media werkt en betrokken bent bij het plannen en rapporteren van social media activiteiten, of als u geïnteresseerd bent in het effectief meten van de resultaten van uw campagnes, dan is deze workshop iets voor u.

De workshop vindt plaats op 20 september en is gericht voor junior en senior profielen en voor planners, account managers en brand managers. Voor meer info, surf naar de website van ACC Belgium.