Met hart en ziel

Media / News

PUB 1 19Vandaag verschijnt het eerste PUB Magazine van deze jaargang. Het werd, geloof ons, met hart en ziel gemaakt. De kers op de kaart voor uw Valentijn. Verschijnen op een 14e februari is voor een blad als PUB natuurlijk geen toeval. Het volledige PUB-team blaast door deze pagina’s een nieuwe adem. U zult hier nieuwe dingen ontdekken, zoals plekken die zijn gewijd aan creativiteit zonder grenzen. In de rubriek For Your Eyes Only vertellen Belgische creatieven - Jens Mortier en Célia Schoonbrodt - over hun coups de foudres. En we kijken meer dan ooit naar de toekomst: tot en met 2018 zoomden we met Flashback in op merken die de tand des tijds hebben doorstaan. Flashback wordt nu Flashforward, een rubriek waarin we innoverende Belgische start-ups of producten eren.
Dankzij de magie van papier kunnen we u ook een kwalitatieve leestijd bieden. Met Time to read openen we nieuwe deuren. En wat is er nu beter dan een healthcheck na de eerste weken van het jaar 2019? In dit nummer gaan we dieper in op communicatie in de farmaceutische sector. We hebben het zelfs over apps die onze hartslag meten of die onze stappen tellen. En wat betreft apps: hebben zij echt een toekomst? Die vraag stelden we aan enkele specialisten. De toekomst is van ons, maar hoe beleven we technologie in ons leven? Twee marktspelers doen hun boekje open in Brave New World (met weetjes over de manier waarop Marc Fauconnier en Denis Masquelier omgaan met hun smartphone). En wat leert ons het gesprek tussen Virginie Claes en Ingrid Renders?
In 2018 deelde PUB ook zijn vragen en overtuigingen rond duurzaamheid. Onze eerste Orbit-conferentie was geen one shot: Orbit II staat in de steigers! Afspraak op 24 oktober voor een duik in nieuwe ervaringen. In afwachting vindt u in elk magazine al de rubriek Sustainability... En dan vergeten we nog Joe La Pompe, de columns van , de inzichten van Gwenaël Hanquet en Kristof Ampe, de new kids in town en veel meer.
En o ja, de cover is het werk van een geweldig creatief team bij DarwinWe love you!