Michel De Baer genomineerd als Entrepreneur of the Year

Awards / News / People

michel-de-baerOp 8 april maakte de organisatie Top Management de genomineerde ‘Entrepreneurs of the Year’ bekend voor 2019. Michel De Baer, CEO van digital marketing bureau OMCollective en consultancy-poot OMCareers uit Sint-Niklaas, is genomineerd als Entrepreneur of the Year in de Nederlandstalige categorie Founder/Oprichter. Op 23 mei maakt de organisatie de winnaars bekend tijdens een gala in Brussel.
De ‘Entrepreneur of the Year’ awards zijn een organisatie en initiatief van Top Management, met medewerking van onder andere De Nationale Loterij, Volkswagen, Leonidas en Telemak. De awards brengen jaarlijks hulde aan jonge managers die de moed hebben getoond om het risico van een grotere verantwoordelijkheid in een bestaand bedrijf op te nemen of een onderneming op te richten en gericht uit te bouwen. Het is niet de bedoeling om managers te bekronen die de traditionele methodes van het management toepassen, maar wel willen de initiatiefnemers innovatieve praktijken op alle gebieden van het bedrijfsbeheer in de schijnwerpers plaatsen.
Op basis van een verdediging voor een professionele jury die plaatsvindt op donderdag 18 april worden op donderdag 23 mei de Nederlandstalige en Franstalige winnaars in de categorieën Young Top Manager en Oprichter bekend gemaakt tijdens een gala in Brussel. Meer informatie over de awards en genomineerden vindt u op de website van ‘Entrepreneur of the Year’.