Mindshare benoemt Corentin Franzin tot chief client officer

News / People

Mindshare promoveert Corentin Franzin tot chief client officer. In deze nieuwe rol zal Franzin de krachten bundelen met CEO Suzanne Stroobants en chief strategy officer Claudia Pacitti, om Mindshare naar een voorspoedige toekomst te leiden, gedreven door transformatie en innovatie.

Corentin Franzin zal leiding geven aan het client leadership team, dat bestaat uit client managers en digital managers. Zijn uitgebreide ervaring en leiderschap zullen een belangrijke rol spelen bij het leveren van uitstekende klantenservice en het stimuleren van de strategische doelen van het bureau.

Ter ondersteuning van Franzin in zijn nieuwe rol zullen Wendy Van Dyck en Johan Putseys de verantwoordelijkheden van business leads op zich nemen. Zij zullen zich richten op het laten groeien van de activiteiten van klanten, waarbij ze hun diepgaande kennis en expertise inzetten om sterke samenwerkingsverbanden met klanten te bevorderen.

Daarnaast zal Claudia Pacitti de strategische capaciteiten van haar team verder uitbreiden. Door de talenten Hinde Kebbache en Maarten Quartier te integreren is haar team goed gepositioneerd om geavanceerde strategische oplossingen te leveren aan de klanten van Mindshare.

"We zijn verheugd om Corentin Franzin te promoveren tot chief client officer," zegt Suzanne Stroobants, CEO van Mindshare. "Zijn klantgerichte aanpak en innovatieve mindset maken hem perfect geschikt voor deze rol. Met de steun van Wendy en Johan zal Corentin ongetwijfeld ons client leadership team naar nieuwe succesniveaus leiden."