Miruna Dumitrescu naar creatief team Ogilvy Social.Lab

News / People

Miruna DumitrescuOgilvy Social.Labheeft zijn creatieve team versterkt met nieuw talent. Zo gaat Miruna Dumitrescu er aan de slag als senior UK copywriter op verschillende lokale en internationale klanten.

De Roemeense Miruna Dumitrescu begon haar carrière als junior copywriter bij het onafhankelijke reclamebureau BrandStock in Boekarest (nu beter bekend als DDB Boekarest). Na 1 jaar besloot ze haar digitale kennis te verruimen en ging ze aan de slag als digital copywriter bij Senior Interactive, waar ze 5 jaar lang gewerkt heeft. Vervolgens trok ze naar de MullenLowe Group en later ook naar Leo Burnett en Jazz Communication, waar ze werkte op merken zoals Orange, Pampers, Guinness en Skittles.

Miruna versterkt het creatieve team van Ogilvy Social.Lab als senior UK copywriter op lokale en internationale klanten. Leuk weetje: naast schrijven houdt Miruna ook van acteren. Zo figureerde ze in Illegitimate, een film geregisseerd door Adrian Sitaru, een van de meest getalenteerde regisseurs in Roemenië. De film won zelfs een speciale prijs op het internationale filmfestival van Berlijn.