Moneyou daagt jongeren uit

Bootcamp Moneyou

Agenda / Marketing / News

Bootcamp MoneyouGepassioneerde IT-studenten met een visie op de bankwereld van morgen kunnen zich nog tot en met 21 juni inschrijven voor de Future Banking Bootcamp in Amsterdam. Begeleid door IT- en business consultants van Moneyou en Info Support ontdekken ze gedurende vier dagen de nieuwste technologieën uit de fintech sector, met als ultieme doel de bankapplicatie van de toekomst te ontwikkelen. Ook Belgische studenten kunnen zich inschrijven.

Het team met het beste concept wordt gekozen door een professionele jury, waarin onder andere de CEO van Moneyou, Liesbeth Rigter, zetelt. De winnaars ontvangen een prijs van €15.000, waarmee ze hun applicatie effectief kunnen ontwikkelen. Alsof dat nog niet genoeg is, mogen ze in oktober 2017 hun case presenteren tijdens de befaamde World Summit AI in Amsterdam.

Met deze bootcamp wil Moneyou, samen met ACE Venture Lab en Info Support, jong talent betrekken bij de ontwikkeling van de financiële wereld en hen stimuleren om actief mee te denken over innovatieve vormen van bankieren.