Monica Radulescu versterkt Weber Shandwick


News

Monica Shandwick

Weber Shandwick kondigt vandaag de benoeming van Monica Radulescu aan als strategic planner in het Brusselse kantoor. Bij Weber Shandwick Brussel zal Radulescu werkzaam zijn in de Public Affairs, Corporate Communications en Consumer Marketing teams. Daarnaast zal ze ook een actieve rol spelen in het regionale Planning team dat momenteel bestaat uit acht leden die zich onder andere toeleggen op strategie, creativiteit, digital en key influencer engagement.

Voor Radulescu bij Weber Shandwick terechtkwam, werkte ze bij JWT in Boekarest, Roemenië. Ze brengt tien jaar ervaring in strategische planning met zich mee. Bij Weber Shandwick Brussel is de functie van strategische planner een nieuwe rol en het is de bedoeling dat de ervaring van Radulescu zal bijdragen tot de ontwikkeling van geïntegreerde campagnes voor klanten uit de lokale en internationale markt. Tenslotte zal Radulescu ook betrokken worden bij het aantrekken van nieuwe klanten. Tijdens haar periode bij JWT was Radulescu werkzaam als senior strategic planner en stond ze aan het hoofd van het Digital Team. Ze heeft daardoor een ruime klantenervaring opgebouwd met merken als Nestlé, Erste Bank, OMV, Mondelez en Unilever. Radulescu’s werk werd tevens erkend door een groot aantal prijzen. Haar campagnes werden onder andere bekroond bij de Effies en de Cannes Lions.

« We zijn erg blij om Monica in het team te mogen verwelkomen. Met haar komst willen we investeren in de toekomst en onze leiderspositie in de ontwikkeling van baanbrekende geïntegreerde campagnes verder versterken, » klinkt het bij Annick Boyen, ceo van Weber Shandwick Brussel. « Onze campagnes zijn zeer sterk in het trekken van aandacht, het aanzetten tot actie en het stimuleren van betrokkenheid. Dit is onze manier om klanten te helpen bij het oplossen van hun persoonlijke uitdagingen op communicatievlak. Monica brengt, naast heel wat ervaring, ook passie en expertise met zich mee en ik ben ervan overtuigd dat ze een waardevolle partner zal zijn voor onze klanten en collega’s. »

  • Geen artikel