Mutant en StuBru lanceren final countdown naar 2022

Crea / News

Voor De Tijdloze van dit jaar slaan Mutant en Studio Brussel de handen opnieuw in elkaar. Al vanaf 25 december hoor je bij Studio Brussel De Tijdloze en die wordt dit jaar een XL-versie van zichzelf. Want om 2021 goed af te sluiten, nodigen Mutant en StuBru enkele muzikale gasten uit.

Zo helpen Tom Barman, Amy Winehouse, Prince, Kurt Cobain en vele andere muziekiconen een handje om het feest in gang te steken. In de film leiden hun iconische portretten het nieuwe jaar steeds sneller en sneller in. Ook in print wordt er letterlijk afgeteld naar het nieuwe jaar. De campagne wordt gelanceerd op televisie, print en de socials van Studio Brussel. "Een oneindige stroom artiesten passeert de revue”, zegt Ben Boliau, design director bij Mutant,“terwijl tijdloze klassiekers door de ijle ruimte galmen. De animatie van de video verwijst naar de mechaniek van het selecteren van de singles, zoals de jukeboxen van weleer. Het flippen van de paneeltjes is dan weer een knipoog naar een aftelklok."

Elk weekend al kon je naar De Tijdloze luisteren, maar Studio Brussel lanceert nu ook het DAB+-kanaal van De Tijdloze. Zo kan je dus altijd en overal genieten van de beste platen aller tijden. Vanaf 18 december hoor je ook De Tijdloze countdown op het nieuwe kanaal met tal van gastpresentatoren zoals Bart Peeters, Ella Leyers, Meskerem Mees, Alex Agnew en vele andere kleppers.

Luister vooral zelf naar De Tijdloze-radio via de DAB+-kanalen of via de StuBru-app.

CREDITS

Agency: Mutant

Brand: Studio Brussel - VRT

Client: Karel De Corte, Witse Van Rillaer, Elisabeth Roelandt & Jan Van Biesen

Creative Director: Odin Saillé
Design Director: Frank Schouwaerts

Design & art direction:Ben Boliau, Martijn Mertens                                     

Client Director: Innie Tran

Client Manager: Lina Mertens

Animator: King Coma - Martijn Korstanje

Sound Design: Klankwerk

Sound engineer: Thomas Houtave

Sound engineer: Stijn Vandeputte

Voice Over: Roos Van Acker