MUTANT ZET BRUGGE IN VUUR EN VLAM VOOR DE WARMSTE WEEK

Crea / News

Vanaf maandag 18 december gaat De Warmste Week van start in Brugge. Dan vlammen Eva De Roo, Niels Destadsbader, Sander Gillis, Robin Keyaert en Sam De Bruyn samen met de rest van het land een hele week lang voor alle kinderen en jongeren. 

Mutant brengt voor die gelegenheid het waakvlammetje terug. Dat is het innerlijke vuur waarmee elk kind geboren wordt. Dit keer is te zien hoe het waakvlammetje z’n weg heeft gevonden naar Brugge en hoe het ons rondleidt langs de bekendste plekjes – van het Belfort over de Reien richting ‘t Zand, waar het DWW-domein dit jaar zal neerstrijken. Onderweg komt het waakvlammetje ook alle presentatoren tegen. Zij roepen op om opnieuw mee te vlammen door acties te steunen, platen aan te vragen of over je actie te komen vertellen. 

Het waakvlammetje is dit jaar niet alleen te zien in film, print en op sociale media. Voor vier euro kun je het nu ook vastpinnen op jouw jas of trui. Daarvoor bedacht Mutant samen met De Warsmte Week een speciale glow in the dark-versie van de iconische DWW-pin, die tijdens de donkere dagen het hele land zal doen oplichten. 

Je kunt De Warmste Week volgen vanaf maandag 18 december op Studio Brussel, MNM en VRT MAX of live in Brugge. Alle initiatieven vind je hier

CREDITS

Agency: Mutant

Brand: VRT De Warmste Week

Client: Karel Decorte, Simon Van De Gracht,

Liselotte Van Halewyck & Elisabeth Roelandt

Creative Director: Ruben Van Maldeghem, Odin Saillé

Creative: Arno Major

Client Director: Innie Tran

Client Manager: Lina Mertens

Client Executive: Thomas Koltsidas

Design Director: Frank Schouwaerts

Designer Tjen Colman

Designer Ben Boliau

Designer Joris Hechtermans

Production: VRT

Director: Arno Major

Photographer: Damon De Backer

Producer: Celine Van Cauwenberghe, Taraneh Atai Kachoui, Leslie de Weijer

Post-producer: Basile van der Straeten

Editor: Robin Paul

Grading: Xavier Dockx

Animation: Mochi Motion

Sound post-production: VRT