My name is Magazine. PUB Magazine

Media / News

Het is zover: PUB Magazine 01 is van de persen gerold. Benieuwd wat u van onze nieuwe cover vindt! Het kleurrijke werkje is het werk van studenten van CAD (College of Art & Design). Met speciale dank aan Stella Kirkman!

En voor het geval u twijfelde: print is not dead. In dit nummer vindt u interviews over (gedrukte) magazines met onder meer Xavier Bouckaert, Marc Dupain, Frédéric Antoine, Jan Bamelis, Mieke Berendsen, Lieven Hemschoote, Andy Noyez, Pierre-Paul Billiet en Pascale Van Weert, Mirielle De Braekeleer, Anne Delavarenne, Ilse Baele, Ben Herremans en vele anderen.

We geven daarnaast het woord aan onder vele anderen Koen Denolf, Frank Geerts, Joke Gabriëls, Elke De Mayer, Birte Govarts, Antoinette Ribas en Alex Vizorek, Jeroen Overstijns, Jan Tuerlinckx, Nicolas Finet, Ronny Schildermans, Jonas & Luk Wyns, Jason Romeyko, David Grünewald, Janpieter Mels en Gregory Pouy. Allemaal goed volk, u weet wat te lezen de komende dagen!

Als u uw favoriete tijdschrift niet in handen heeft, maak dat dan online goed. Is het leven niet mooi? De lente in met een glimlach en met PUB Magazine!